FAQ

Ofte stilte spørsmål

Porttelefon

TEK10: Øverste betjeningsknapp mellom 80 – 110cm
TEK17: Øverste betjeningsknapp mellom 80 – 120cm

Hold inne knapp nr. 3 (den øverste av de 3 knappene nede til venstre på svarapparatet), samtidig som du trykker på nøkkelknappen (døråpnerknappen). Hver gang du trykker vil det deaktiveres og aktiveres.

Ta strømmen, og pass på at pluggene er ordentlig satt i. IKKE skyv den inn med pakningen, denne skal skyves inn til sist!

Ja, ved bruk av «special decoder» mod 1083/80 eller FDI sin iPassan, en adgangskontroll som kan full integreres med 2Voice.

Ja. Alle videosvarapparater i 2Voice og Ipervoice systemene har dette. Krever at høreapparatene er merket med «T» eller har nedlastet nødvendig software.

Grothe trådløs ringeklokke

Hold prog knapp T1 på klokken i 3 sekunder, trykk en gang på senderen.

400.000 stk. Klokke er laget slik at du MÅ parre dem for at de skal ringe samtidig.

YOKIS smarthus

Trykk 5 raske trykk på senderens kanal, deretter blinker diode på senderen hurtig. Trykk deretter 1 trykk på mottakerens “CONNECT”-knapp og begge enheter bekrefter med 1 blink.

Det er flere muligheter: Dersom det er LED lyskilder, så krever Yokis-enhetene en minimum belastning på 11W bruk belastningsmotstand Yokis har automatisk registrering av belastning Monter alltid lyskildene før du setter spenning på Yokis-enhetene.

Først krever det at mottakeren er en MTR2000ERP eller MTR2000MRP.
Trinn 1: trykk 5 raske trykk på senderens kanal, deretter blinker senderens diode hurtig. Trykk deretter 1 trykk på mottakerens “Connect”-knapp, og begge enhetere bekrefter med 1 blink
Trinn 2: Trykk 10 hurtige trykk.

Aktiver trykknappen 23 ganger for å komme i programmering, deretter 30 ganger for fabrikkreset.

Det er flere muligheter: Dersom det er LED lyskilder, så krever Yokis-enhetene en minimum belastning på 11W. Bruk belastningsmotstand. Yokis har automatisk registrering av belastning. Monter alltid lyskildene før du setter spenning på Yokis-enhetene. Er det noe i installasjonen, som kan lage støy for installasjonen? Slukk eventuelt for solcelleanlegg mm. Og sjekk om det har endret seg. Sjekk om lyskildene er kompatibel med Yokis-enheter. Test andre lyskilder sjekk om det er en defekt lyskilde montert. Bytt lyskilde.

Trinn 1: aktiver trykknappen 23 ganger (korte trykk) for å komme i programmering (lyskildene bekrefter med 3 blink).
Trinn 2: sett deretter lysstyrken på ønskede nivået.
Trinn 3: Trykk deretter 27 ganger (korte trykk) – (lyskilden bekrefter med 7 blink).

Ja, aktiver knappen 14 ganger, og deretter 14 ganger på neste sender/fjernbetjening.