Om urmet

Urmets visjon er å gjøre boliger og bygninger smarte og sikre

Urmet - ledende teknologi siden 1937

Urmet er et italiensk selskap som designer, utvikler og markedsfører produkter og systemer for byggautomatisering som videodørtelefoner, tyverialarmer, smarthus, profesjonell videoovervåking og adgangskontroll. Selskapet leverer løsninger for alle bransjer, utviklet i tråd med markedets krav.

Urmet AS er et selskap i Urmet Gruppen

Urmet Gruppen består av mer enn 60 selskaper som sikrer en utbredt tilstedeværelse over hele verden. Gruppen ble etablert i Italia i 1937, og utviklet seg snart på internasjonalt nivå.

Hovedkontoret er i Torino, hvor avdelingene forskning og utvikling, markedføring, logistikk, administrasjon og økonomi opererer.

Forskning og utvikling

Urmet har stort fokus på innovasjon og produktutvikling. Selskapet innehar pr. i dag:

  • 8 internasjonale patenter

  • 37 gjeldende varemerker

  • og avsetter 6 % av omsetningen til FoU

I over 80 år har lidenskap og engasjement for forskning på linjer, former og materialer gort det mulig for Urmet å lage nye løsninger som bryter med tradisjonen, og som blir sanne stilikoner over tid.

Urmets visjon er å gjøre boliger og bygninger smarte og sikre, slik at disse kan samhandle og kommunisere med oss mennesker på en enkel måte.

Millioner av mennesker verden over er hver dag i kontakt med et Urmet-produkt. Det kan være i egen bolig, på et kjøpesenter eller en flyplass.

Alle Urmet-produkter er CE godkjent og merket.